Duke përfituar nga qëndrimi i tyre në Nju Jork, pas Met Gala 2018,  Kris Jenner, Kim Kardashian, Kendall dhe Kylie Jenner ishin të ftuara në një darkë të organizuar në restorantin e famshëm të smoking Tuxedo nga revista e Biznesit të Modës; një ngjarje në të cilën gruaja e Kanye West mbërtheu sërish vëmendjen me fustanin e saj nga Versace, e cila tejkalonte pamjen e ditës së mëparshme, por që megjithatë zbuloi sekretin e saj për të përsosur figurën e saj.

Duke u Ngarkuar...

Asnjë mënyrë për të dalë e familjes Kardashian që krenohet me një spektakël mediatik nuk është konvertuar. Pra,  pas Met Gala, fotografët dhe kameramanët shkuan në dyert  e restorantit kinez Tuxedo Nju Jork për të marrë të rejat më të fundit.  e mGrusja e Kanye West ka veshur një fustan   të verdhë nga koleksioni i Verës 1995.

“VERSACE Pranvera 1995 – një nga pamjet e mia të preferuara të të gjitha kohërave! Ndihem shumë e nderuar që kjo veshje ka qenë e ripërtërirë për mua! Faleminderit Donatella,” komentoi Kim në rrjetet e saj.

 

- SPONSOR -