Ish moderatorja Floriana Garo, disa javë më parë publikonte foto nga bregdeti, dielli dhe mjedisi i ngrohtë, në një kohë që në Shqipëri përmbyteshin shtëpitë dhe bizneset. Sot, Garo ka publikuar foto “dimërore”. Shihem persona të ndryshëm duke bërë. Mesiguri Floriana ka shijuar atmosferën, dhe nuk ka bërë vetë ski në kushtet që është….

Duke u Ngarkuar...

- SPONSOR -