Pranverën e ardhshme Princi Harry dhe Meghan Markle do bëhen prindër për herë të parë. Fëmija do jetë në një vijë shumë poshtë të trashigimisë por përsëri ai ka gjakun blu.

Çifti mbretëror duhet të dijë çdo rregull përpara se të vendosin emrin e fëmijës. Ata nuk janë të kufizuar për emrin pasi sa më poshtë vijës të jetë fëmija që do vijë aq edhe më të lirë do jenë prindërit për emrin.

Duke u Ngarkuar...

Por një rregull tjetër është se çifti përpara se të vendosë për emrin duhet që t’ja tregojnë fillimisht Mbretëreshës Elisabeth dhe familjes që të diskutohet nëse është i përshtatshëm apo jo.

- SPONSOR -