Sipas mediave të njohura ndërkombëtare, Brad Pitt vendosi të bëjë një ndryshim të madh në jetën e tij.

Duke u Ngarkuar...

Pas divorcit  nga Angelina Jolie ndodhi në shtator 2016, u përfol shumë se aktori u bë i varur  nga alkooli,  por tani duket se Pitt është i gatshëm  të rilindë.

Brad vendosi të imponojë tek vetja një vit të dëlirësisë dhe pastërtisë absolute. Një vendim që është vetëm një nga hapat që aktori po bën drejt ekzistencës së tij të re. “Ai është duke jetuar shëndetshëm dhe duke e kuruar lukun e tij çdo ditë dhe më shumë.”

Pitt e ka ndërprerë alkolin dhe këtë e ka zbuluar  një burim anonim në tabloidin anglez. Megjithatë, kjo nuk e ndaloi aktorin të kultivonte miqësi të reja. I tillë si ai me Neri Oxman (pictured), një arkitekt, një mësues i MIT, të cilin Pitt de ka takuar me rastin e një projekti artistik në të cilin presim që të vij së shpejti.

- SPONSOR -