Duka dhe Dukesha e Sussex do bëhen prindër për herë të parë dhe të gjithë mezi po presim që fëmija të vijë në jetë. Sipas disa burimeve Meghan do lind në fund prilli ndërsa gjinia e fëmijës me shumë mundësi thuhet të jetë një çun. Por Princi Harry ka një shqetësim ! Ai shqetësohet për botën në të cilën do rritet fëmija e tij dhe jep një mesazh për të gjithë.

“Si dikush që do të behët baba, jam i vetëdijshëm për përgjegjësinë tonë të përbashkët për ta bërë këtë botë më elastike dhe banorët e saj të ndërgjegjshëm për brezin e ardhshëm. E vetmja mënyrë për të përparuar nuk është t’ia lënë mundësive, por për të ndryshuar.”

- SPONSOR -Smiley face

Epo ky është dhe shqetësimi i të gjithëve, cila është bota ku do rriten fëmijët tanë dhe a po bëjmë veprimet e duhura?!

- SPONSOR -Smiley face