Arsyeja për këtë marrëveshje të pazakontë ishte që Mbretëresha të mbetej e lumtur. Princesha Eugenie ftoi 850 të ftuar në cermoninë e saj, transmeton mulliri.al.

Duke u Ngarkuar...

Por ndërkohë që Windsor Castle ishte e mbushur plotë ,përfshirë Kate Moss, Naomi Campbell, Cara Delevingne dhe Pippa Middleton – nusja, 28 vjeçare kishte lënë një vend të bosh në rreshtin e parë . Arsyeja për këtë marrëveshje të pazakontë ishte se gjyshja e saj, Mbretëresha, të ishte e lumtur.

Protokolli dikton që askush nuk mund të ulet para Mbretëreshës dhe të pengojë pikëpamjen e saj.

Për më tepër, Shën Gjergji është vendi  privatë i Mbretëreshës dhe vendi në   rreshtin e parë është pikërisht prania e saj.

Madhëria e saj preferon të ulet në rreshtin e dytë së bashku me bashkëshortin Prince Philip dhe  duke përfshirë Princi Çarls, Duka dhe Dukesha e Kembrixhit dhe Duka dhe Dukesha e Sussex. Eugenie mbajti vendin e zbrazët, kështu që pamja e Mbretëreshës nuk u pengua. Një  vend bosh po ashtu u la edhe kur Harry dhe  Meghan Markle u martuan. Ata ndoqën protokollin dhe lanë një vend të zbrazët në dasmën e tyre.

- SPONSOR -