Koreografja Almenda Hoxha ka qenë gjithashtu pjesë e Fest57 dhe ka qenë pikërisht ajo koreografja e performancës që këngëtarja Soni Malaj performoi live natën e dytë “Më e fortë”. Soni Malaj përveçse këndoj edhe kërceu në të njejtën kohë…

Duke u Ngarkuar...

Koreografja e ka parë të arsyeshme të shprehet pa doreza duke postuar një status në storin e saj në Instagram duke thënë se; “Për mua gjithmonë do ngelesh fituesja jo sepse je shoqja ime dhe jam koreografja jote, por sepse serioziteti dhe puna jote e palodhur në këtë sipërmarrje ka qenë e pa krahasueshme… Të këndosh, të kërcesh e të performosh në të njejtën kohë dhe mos harrojmë live, deri tani je e vetmja, bravo Soni Malaj”,përfundon koreografja Hoxha, shkruan mulliri.al

- SPONSOR -