Regjisori i madh çek, Millosh Forman, i njohur per filmat e tij, disa nga te cilet kane rrembyer nje sere cmimesh oskar, perfshire te famshmin “ Amadeus“, ndërroi jetë në moshën 86 vjeçare.

E shoqja tha se Forman vdiq në qetësi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, i rrethuar gjatë gjithë kohës për familjarëve dhe miqve të vet të ngushtë.

- SPONSOR -