Reperja e njohur Cardi B ka dhënë lajmin jo të mirë se është ndarë nga bashkëshorti i saj reperi “Offset”. Me anën e një video ajo ka lajmëruar se i ka dhënë fund lidhjes me reperin.

“Pra, të gjithë më kanë ngacmuar dhe unë jam përpjekur t’i bëj të funksionojnë gjërat me babanë e fëmijës tim dhe ne jemi me të vërtetë miq të mirë dhe ju e dini që jemi me të vërtetë partnerë të mirë në biznes.Ai është gjithmonë një njeri pas të cilit shkoj për të folur dhe kemi shumë dashuri për njëri-tjetrin, por gjërat nuk kanë funksionuar mes nesh për një kohë të gjatë dhe nuk është faji i askujt.Mendoj se kemi lindur nga dashuria, por nuk jemi më së bashku. Nuk e di. Mund të duhet kohë për t’u divorcuar dhe unë gjithmonë do të kem shumë dashuri për të, sepse ai është babai i vajzës sime”.

Duke u Ngarkuar...

Ndarja e tyre erdhi e papritur pasi askush nuk dinte asgje ndërkohë ata kanë dhe një vajzë 4 muaj Kulture.

- SPONSOR -