Alejandra Silva dhe aktori Richard Gere duket se janë fejuar. Ata e konfirmuan lidhjen e tyre vetëm 2 vite më parë në vitin 2015, por 34-vjeçarja është fotografuar me një unazë diamanti në dorë teksa ishte në Spanjë me një mikeshë të saj. Vetë çifti nuk ka dhënë ende asnjë informacion në lidhje me këtë çështje.

- SPONSOR -