Rihanna Fenty x Savage paraqet punën e saj të fundit në botën e modës, një brand që do të  vijë shumë seksi dhe  gjithëpërfshirës.

Duke u Ngarkuar...

Pas kapeles  pantyhose dhe çorapeve të  linjës të  veshjeve në partneritet me Puma ,Rihanna angazhohet në një aventurë të re të modës, këtë herë duke zgjedhur një udhëheqje të domosdoshme, që në disa raste bëhet accessory -t joshës, veshjet e femrave dhe  të brendshmet e femrave.

Më  11 maj, 2018,  Savage x Fenty do të vijë  në treg  njoftoi  Rihanna  në Instagram. Një gamë të madhësive që variojnë nga XS në XXL për një koleksion të brendëshmesh .Të brendshme femrash të dizajnuara për të gjitha gratë, të çdo madhësie dhe forme, dhe për të gjitha shijet, edhe nëse udhëheqësit e linjës nuk janë zbuluar ende,  me siguri mund të presim  se Savage x Fenty do të jetë një markë e guximshme dhe magjepsëse nga Rihanna stil.

Ju vetëm duhet të prisni disa javë të tjera, dhe në ndërkohë të regjistroheni në Buletinin në faqen e dedikuar, Savagex.com, ku ka filluar numërimi për promovimin. Qëndroni të akorduar!

- SPONSOR -