Pantallonat e gjata kanë qënë gjithmonë në modë por këtë vit janë rikthyer fuqishëm dhe po i shohim kudo. Pantallonat e tilla kanë edhe një të mirë, ju tregojnë shumë të gjata dhe e fshehin peshën tuaj, edhe nëse keni disa kile tepër edhe nëse jeni të dobta, ato ju tregojnë perfekt. Nëse doni që t’u jepni njerzve idenë që jeni e gjatë dhe keni këmbë të gjata, tentoni që ti vishni, por mos harroni, duhet të jenë me bel të lartë, të gjera dhe të gjata. Epo ç’prisni akoma, direkt dhe në dyqane !

- SPONSOR -