Rita Ora dje kishte performuar në festivalin “Montreux Jazz”.

Duke u Ngarkuar...

Rita Ora po kalon në një periudhë të ngjeshur me koncerte, pas ‘AlbaFestival’ këngëtarja performoi në Zvicër edhe një herë.
‘Montreux Jazz’ është festivali i fundit në të cilin këngëtarja nga Prishtina ka performuar. Ajo madje ka ndarë edhe disa video nga ky festival ku shihet duke ‘elektrizuar’ publikun me paraqitjen e saj.

Përndryshe javë më parë Rita kishte publikuar videoprojektin e fundit ‘Ritual’ dhe është duke punuar edhe në këngë të tjera.

- SPONSOR -