Sarah Jessica Parker ka qenë gjithmonë një nga “observatoret e veçanta” në Met Gala 2018. Gjithashtu këtë vit ka sjellë në tapet të kuq një veshje të paharrueshme. Ajo vishet me Dolce & Gabbana Haute Couture , të punuar dhe të mbuluar me gurë, të zbukuruar me zemra të kuqe, veshja është pushtuar  nga një skenë lindore e vërtetë napolitane.

Duke u Ngarkuar...

“Unë gjithmonë mendoj se pajisjet e punuara kanë kuptim në përputhje me veshjen. Unë nuk zgjedh Dolce për të mahnitur, por vetëm për shkak se ata janë në përputhje gjithmonë me mënyrën sesi funksionon e gjithë kjo që vjen”, tha aktorja, duke folur për zgjedhjen e saj.

 

- SPONSOR -