Shtëpitë e mëdha të modës vazhdojnë të investojnë në projektet reklamuese të dedikuara  para-koleksioneve.

Adwoa Aboah është protagoniste e fushatës Burberry’s  2018-19. Modelja u përjetësua nga fotografja Juergen Teller.

Duke u Ngarkuar...

Saint Laurent ka zgjedhur Kaia Gerber  për fushatën e tij të re reklamuese. Për të përjetësuar vajzën e re të Cindy Crawford, ndërsa David Sims-in ,  e ka zgjedhur si autorin e videos. Dhe për të nisur  fushatën reklamuese Prefall 2018-19 Gucci është një projektet që na merr më shumë  kohë.

Pikërisht në vitin 1968, në mesin e rebelëve të rinj dhe të ëmbël  zënë një kampus universitar për të kërkuar të drejtat e tyre. “Fotot e marra nga Glen Luchford, janë të frymëzuara nga një  guxim, eksperimental dhe unik.

- SPONSOR -