Zonja e Parë e SHBA-ve Melania Trump  e ka thënë shpesh herë që është nga Sllovenia dhe që është shumë krenare për origjinën e saj por nuk e dimë se sa do jetë tani pas ksaj statuje “të çuditshme”. Ishin artistët Ales Zupevc dhe Brad Downey që krijuan një statujë prej druri që supozohej ti ngjante Melanias. Statuja jo vetëm që nuk i ngjan zonjës së parë por është quajtur dhe e çuditshme. Statuja është vendosur në vendlindjen e Melania në Sevnica dhe është vendosur si objekt mirëseardhje por kjo nuk është pritur mirë pasi statuja vetëm Melania Trump që nuk i ngjan. Gjithësesi le ta marrim pozitivisht, të paktën janë përpjekur për të bërë diçka simbolike për “krenarinë” e tyre…

- SPONSOR -Smiley face