Ajo është avokate me një shpirt artisti , i pëlqen tenisi dhe luan bukur, pëlqen të bukurën pa fund dhe  pa dyshim është një  frymëzim për të gjitha blogeret . Është Irena Kita ajo që bën dallimin e shijes dhe klasit. Ajo gjithmonë preferon të ndihet e veçantë dhe në  fakt atë përcjell edhe tek ndjekësit e saj.

Duke u Ngarkuar...

Një femër plot sharm, rrezëlluese dhe tepër simpatike arrin të fitojë simpatinë e gjithsecilit me thjeshtësinë dhe bukurinë që përcjell përreth look-ut të saj. Sot blogeria e njohur, na ka prezantuar me një kombinim sportiv teksa duket vërtetë shumë bukur. Kombinime të tilla Irenës i shkojnë shumë edhe pse çdo gjë që vesh asaj i thjesht i shkëlqen.

- SPONSOR -