Tapeti i kuq i Golden Globes 2019 ishte një magji dhe kjo vetëm e vetëm nga aktorët që ishin pjesëmarrës në ceremoni. Të dielën e 6 Janarit u mbajt edicioni i 76 i çmimeve Golden Globes. Eventi u organizua në Beverly Hiton Hotel në Beverly Hill ndërsa prezantues ishin Sandra Oh dhe Andy Samberg. Nëse vitin e kaluar mbizotëroi e zeza edhe për shkak të fushatës që bënë aktoret për ngacmimet seksuale, këtë vit mbizotëruan ngjyrat dhe modelet e pafundme të fustaneve. Ndiqni fotot më poshtë për të parë se si u veshën disa nga vipat (mos harroni të shikoni edhe Lady Gaga me Taylor Swift )…

- SPONSOR -