Që Taylor Swift nuk i plas për asgjë këtë e dimë të gjithë. Ajo është këngëtarja më e pasur dhe më me shumë rekorde.

Taylor ishte duke kënduar teksa ndërpreu këngën në mes dhe shfryu hundët teksa të gjithë fansat ngelën të habitur. Por nuk mbaron këtu pasi jo vetëm që shfryu hundët por kartopecetën e hodhi tek fansat në rreshtin e parë.

Duke u Ngarkuar...

Ishin të shumtë ata që qeshën me veprimin e saj por kishte dhe nga ata që e quajtën veprim ofendues nga ana e saj.

- SPONSOR -