Gjithmonë luajmë më ngjyrat , lekurën shkëlqimin e cizmeve. Por modeli  mbi gjunjë I cizmeve ka qenë në modë për disa vjet me radhë, dhe duket sikur nuk ka ndërmend të dali ndonjëherë jashtë mode. Sigurisht nga më të pëlqyerat jane linjat e drejtaq qe ekspozojne edhe formën e këmbëve, që mund të gjenden në të gjitha ngjyrat e mundshme, si dhe me detaje të ndryshme.

Ky model cizmesh të lejon pafundësisht kombinimesh si me ngjyrat, aksesorët etj. Në vazhdim shihni fotot dhe gjeni inspirimin se si të kombinoni veshjen me këto çizme për këtë sezon.

Duke u Ngarkuar...

 

- SPONSOR -