Tuna është pa dyshim një  nga këngëtaret më të dashura të publikut shqiptarë. Përveçse një këngëtare e suksesshme dhe një mama e përkushtuar ,Tuna di të gatuaj shumë mirë. Përmes një jete të lumtur familjare këngëtarja dashuron edhe kuzhinën.

Duke u Ngarkuar...

Ajo ka ndarë një foto në Instastorin e saj ku shihet se ka përgatitur  akullore shtëpie dhe ëmbëlsirë me banane. Me siguri që kjo ëmbëlsirë duhet të jetë tepër e shijshme sepse e ka përgatitur Tuna.

- SPONSOR -