Twilly është drejtuar drejt mijëvjeçarëve, që ju bën të bini në dashuri menjëherë me aromën e saj. Aroma femërore që shpërthen  xhenxhefilin ngadalë dhe  i jep rrugë një arome  ëmbëlsie përpara se të shndërrohet në një aromë më delikate dhe të vishet me një aromë tuberoze.

Duke u Ngarkuar...

Twilly është një aromë  që luan me detin ,noton kundër valëve ,respekton guximshëm dhe shpik gjithmonë një ritëm të ri drejt bashkohores…

- SPONSOR -