Dy artistë shumë të dashur për publikun shqiptar Besi dhe Xhensila

Shumë te njohur, me shumë fansa e ndjekës që dijnë gjithcka rreth ciftit, njohjen e tyre, dasmen, etj.

Duke u Ngarkuar...

Por ishim shumë kuriozë të dinim se si mund të ishte shtëpia luksoze ku ata jetonin.

Besi ka zbuluar detaje rreth shtepise se tyre ne fotot qe ka postuar për fansat. Dekorimet për festa nuk mungojne në këtë ambjent perfekt dhe mjaft të ngrohtë.  Një shije e hollë dizenjimi për të pasur një shtëpi të tillë ëndrrash.

- SPONSOR -