Ujori

Ujori  është i turpshëm dhe i qetë, por nga ana tjetër mund të jetë i çuditshëm dhe energjik. Sidoqoftë, në të dyja rastet, ata janë mendimtarë të thellë dhe njerëz shumë intelektualë që duan t’u ndihmojnë të tjerëve. Ata janë në gjendje të shohin pa paragjykime, në të dyja anët, gjë që i bën ata njerëz që lehtë mund të zgjidhin problemet.
Megjithëse mund t’i përshtaten lehtësisht energjisë që i rrethon , Ujori i  duhet të ketë një nevojë të thellë për të qenë vetëm dhe larg  gjithçkaje për  të rivendosur fuqinë. Njerëzit e lindur nën shenjën e Ujërave, shikojnë botën si një vend plot me mundësi.

Duke u Ngarkuar...

Ujori është një shenjë ajrore dhe si e tillë, përdor mendjen e tij në çdo rast. Nëse nuk ka stimulim mendor, ata janë të mërzitur dhe nuk kanë motiv për të arritur rezultatin më të mirë.

Planeti sundimtar i Ujërave, Urani ka një natyrë të turpshme, të papritur dhe nganjëherë agresive, por gjithashtu i jep Aquarius cilësi vizionare. Ata janë të aftë të perceptojnë të ardhmen dhe ata e dinë saktësisht atë që duan të bëjnë pesë apo dhjetë vjet përpara.

- SPONSOR -