Kris Jenner është një femër me ndikim në botë ashtu si dhe fëmijët e saj. Kur Kris Jenner flet,bota dëgjon ! Ajo ka dhënë disa mesazhe tepër të rëndësishme për jetën pasi ishte e ftuar nga Vogue në Forces of Fashion Talk 2018. Një femër e suksesshme ka gjithmonë shumë për të thënë dhe Jenner ka frymëzuar shumë persona me fjalimin e saj ditën e djeshme. Ja 5 leksionet që ajo ju mëson femrave:

1- Zgjohu herët !

Duke u Ngarkuar...

“Unë ngrihem herët çdo mëngjes  rreth orës 4 ose 5. Unë nuk fle shumë, kështu që unë jam duke u përpjekur për të bërë punë herët në mëngjes. Kam planifikuar çdo gjë, sigurohuni që çdo gjë të shkojë mirë gjatë gjithë kohës. Pij shumë kafe që të çohem tamam. Planifikoj ditën time…”

2-Vlerësoni aftësitë e ekipit tuaj !

“Unë mendoj se ajo që kam mësuar gjatë viteve është se si ta gjej atë ekuilibër dhe [e di] se çka secili prej fëmijëve të mi është i aftë. Një gjë është se nuk mund të kisha të gjitha idetë më të mëdha në botë nëse nuk kisha fëmijë me një etikë dhe kreativitet të mahnitshëm. Puna ime është e prekur nga fakti se ata janë aq të angazhuar çdo ditë. Është me të vërtetë e mrekullueshme, dhe kështu e bën dallimin më të madh “.

3-Dëgjoni fëmijët tuaj !

“Me Kim,Kylie dhe markat e bukurisë, unë jam e përfshirë në anën e biznesit. Kur ato hyjnë në mënyrën e tyre krijuese ato kanë kontroll absolut të gjithëçkaje.Çdo gjë që them do i mbështesë. [Kylie do të thotë], ‘Mami, ju nuk e kuptoni buzëkuqin e gjelbër’, dhe unë do të jem , ‘Jo, jo.’ Mendoj se instinktivisht ata gjithmonë kanë zbritur me këmbë në tokë, kështu që ata e dinë atë që po bëjnë dhe përpiqem të qëndroj jashtë kësaj. ”

4- Përdorni platformat tuaja !

“Kemi një përgjegjësi kaq të madhe dhe një zë të tillë të madh. Mendoj se ajo që u përqendrova në këto vitet e fundit, po ndihmonte secilin prej fëmijëve të mi për të gjetur atë që ata dëshirojnë të flasin.Secili prej tyre është fokusuar në diçka që ata e kanë me të vërtetë pasion, dhe unë jam shumë krenare për këtë. Vajzat  bëjnë shumë përpjekje për të ndihmuar organizatat dhe fondacionet e ndryshme të bamirësisë,gjë që më bën një nënë krenare.

5-Përqafoni stilin tuaj personal, nuk ka rëndësi mosha juaj !

“Menopauza është një kurvë! Më lejoni të filloj vetëm me këtë! Do të doja të bëja diçka [në modë] në të ardhmen e afërt; Unë po mendoj për këtë. Unë mendoj se është e rëndësishme për gratë në moshën time të kuptojnë se unë e marr të gjithë frymëzimin tim nga nëna ime, e cila është 84 vjeç dhe Maria Jo është një ëndërr. Ajo kurrë nuk do të dalë nga shtëpia e pa rregulluar nga koka deri te këmbët.Nëse ju e rregulloni veten dhe bëheni të bukura sipas stilit tuaj,është  e sigurt që do ju ndihmojë.”

 

- SPONSOR -