Veshjet janë një aksesor i rëndësishëm në pamjen e njeriut ndaj dhe duhet t’i zgjedhim me shumë kujdes si dhe të informohemi mbi trendet më të reja që na sugjerojnë stilistët e famshëm. Shumë prej stilistëve të njohur të shtëpive të modës kanë rikthyer dhe një herë në modë veshjet me kuadrate dhe ngjyrat e ndezura.

Kombinimet e mëposhtme aktualisht janë trendi i kësaj pranvere dhe vere, prandaj duhet t’i keni patjetër pjesë të gardërobës tuaj.