Theodora ,bën shfaqjen e parë publike si vajza e luleve në dasmën e Princeshës Eugenie .Robbie Williams dhe Ayda Field kanë mbajtur gjithmonë jetën e tyre private  madje shumë private, por sot vajza e tyre Theodora “Teddy” Williams , u shfaq për herë të parë në martesën e Princeshës Eugenie.

Duke u Ngarkuar...

Më parë këtë javë, u zbulua se gjashtë vjeçarja do të ishte një vajzë ku do ti dhuronte  lule Eugenia-s në cermoninë martesire me Jack Brooksbank. Theodora, e njohur edhe si Teddy, ka lindur në vitin 2012 dhe është fëmija më i madh i yllit të popit Robbie dhe gruas së tij, Ayda Field.

Robbie dhe Ayda gjithashtu kanë një djalë, tre vjeç Charlton Valentine.

Theodora u bashkua nga Princesha Charlotte, Isla dhe Savannah Phillips, Maud Windsor dhe Mia Tindall të cilët janë gjithashtu vajzat që i dhuruan lule lule princeshës./mulliri.al.

- SPONSOR -