Ajo është bërë një ikonë e modës, si dhe një nga dizajnerët më me ndikim në botë. Dhe tani, Victoria Beckham do të japë këshillat e  stilit dhe të modës dhe bukurisë – në një kanal të YouTube të saj. Kjo u njoftua nga vetë dizajnerja e modës, gjatë një interviste me Derek Blasberg të organizuar me rastin e dhjetë vjetorit të markës së tij.

Duke u Ngarkuar...

“Me sa duket njerëzit e duan atë”, tha me ironi projektuesi, duke cituar Wannabe, një nga pjesët e kultit të grupit të tij të mëparshëm, Spice Girls .

Përveç mënyrës se si, kanali YouTube do të përfshijë të gjithë botën e Viktorias, me kënaqësinë e 23,5 milionë tifozëve që tashmë e ndjekin atë dhe që çdo ditë janë të frymëzuar nga stili i saj tepër magjik./mulliri.al

 

 

- SPONSOR -