Aplikacioni më i përdorur në botë “WhatsApp” do ndryshojë diçka që do na shërbejë të gjithëve. Bëhet fjalë për futjen në grup, nëse më parë ju mund t’ju fusnin direkt në një grup, tani do ju duhet që të pranoni nëse doni të jeni pjesë e grupit apo jo. Kështu të gjithë shpëtojmë nga bezdisjet e shumta kur na fusin në 100 grupe pa dëshirën tonë. Pra pa lejen tuaj askush nuk mund t’u futë në asnjë grup. WhatsApp e ka bërë këtë gjë pasi do të mbrojë perdoruesit e saj dhe për arsye sigurie. Tanimë askush nuk do ju bezdisë me grupe dhe të shkel privatësinë tuaj.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face