“ Woobag”, çanta reale çanta fleksibël druri përmes një procesi të gjatë të punës dhe pastaj ngjiten dhe përzien  me lëkurë.
Kjo është një ide e lindur Workshop-i NR3, një laborator i  vogël krijues dhe i  themeluar nga dy arkitekte të  reja të Treviso – Sara Da Dalt dhe Sheila Pierobon .

Duke u Ngarkuar...

Të dyja vijnë nga një përvojë e gjatë në fushën e dizajnit të brendshëm, gjithmonë në kontakt me artistët, artizanët, materialet, tekstet dhe ngjyrat.

Woobag, për shembull, është një koleksion i çantave të lindura nga pasioni për esencat natyrore, aroma e drurit dhe delikatesa e lëkurës së vërtetë. Ato janë rezultat i hulumtimeve të përpikta në përpunimin e materialeve që kanë çuar në përdorimin e disa elementeve me cilësi të shkëlqyeshme.

Ndjesia e prekshme, reflektimet e dritës dhe gruri i drurit, të ndryshëm në  çdo çantë, e bëjnë atë një shembull unik.

Në vetëm tre vjet, kjo markë, e cila ka qenë gjithashtu e zgjedhur nga Dhoma Kombëtare e Modës italiane dhe Agjencia Ice për të paraqitur mbledhjen e fundit në edicionin e fundit të Altaroma, është rritur në mënyrë eksponenciale dhe tani është e  pranishme  në më shumë se 50 dyqane në Itali, dhe në pikat e zgjedhura të shitjes së huaj midis Evropës, Shteteve të Bashkuara dhe Azisë.

- SPONSOR -