Marrëveshjej midis Rihannës dhe LVMH së pari u shfaqën në janar dhe tani, gjetjet e reja nga firma franceze e kontabilitetit Ledouble tregojnë se sipërmarrja, e quajtur “Project Loud France” pas albumit të pestë të popstarit , është në lëvizje.

Duke u Ngarkuar...

Transaksionet e paraqitura tregojnë se Rihanna ka investuar € 29,988,000 në vlerë të kontributeve në natyrë për biznesin dhe “Projekti Loud France”, aksionari i shumicës i kontrolluar nga LVMH, ka premtuar mbi 30 milionë euro në markë. Një dokument mbi rrjedhën e parave të fundit (29,960,000 € është depozituar më 20 dhjetor 2018, përveç kapitalit fillestar prej 40,000 € që daton nga 29 qershor 2017) është nënshkruar nga Antoine Arnault në emër të një kompanie të quajtur LV Group, sipas Biznesit të  Modës. Rihanna është aksionere 49.99 për qind në projektin “Loud France” nëpërmjet kompanisë së saj Denim UK Holdings.

Qëllimi i Francës është “konceptimi, fabrikimi, shpërndarja, tregtia, importimi dhe eksportimi” i produkteve në një sërë kategorish, duke përfshirë veshje për meshkuj, veshje për femra, veshje për fëmijë, këpucë, eyewear, artikuj lëkure, veshje sportive, “mallra të lidhura me stilin e jetës” -Tech produkte, furnizime zyre, dekor në shtëpi dhe produkte kopsht, raportet e reja të gjeni. Jean-Baptiste Voisin, zyrtari kryesor i strategjisë së LVMH, merr rolin e presidentit në biznesin e ri, i cili ka objektet qendrore në 24-32 Rue Jean Goujon – adresa e njëjtë si Grupi i Modës LVMH.

Nëse nuk jeni një nga 69.7 milionë ndjekësit e Instagram-it të Rihannas, tani është koha për të klikuar në shenjën e vogël blu. Sipërmarrësi Barbadian ngacmonte të dyja markat e saj të Fenty Beauty dhe linjat e brendshme të Savage X Fenty nëpërmjet lidhjeve sociale të buzëve, dhe më pas e futi botën në një valë Fenty.  Qëndroni të akorduar për ditën e ardhshme të fillimit të RiRi-it.

- SPONSOR -