Mes sharmit, klasit dhe bukurisë Genta Ismajli sjell këngën dhe klipin e saj të ri këtë të shtunë, “Zemra Thyhet”. E në fakt janë thyer shumë zemra teksa shohin Gentën në super formë.

Duke u Ngarkuar...

Ky klip me të vërtetë që  përmban aromë femre dhe profesionalisht është një produksion  që do i rezistojë gjatë kohës. Genta si gjithmonë si një bishë e vërtetë arrin të përfshijë çdo situatë për ta kthyer atmosferën gjithmonë në gjendjen më profesionale artistike. Nuk na mbetet gjë tjetër vetëm ti urojmë Gentës suksese nga mulliri.al

- SPONSOR -