ARTIKUJT E FUNDIT

Cilat janë shkaktarët tuaj të vetë-sabotimit? Mesatarisht, kemi dhjetëra mijëra mendime në ditë, por ne nuk i regjistrojmë shumicën e tyre. Ne kemi...
Selena Gomez mendon se Donald Trump mund të bëjë më mirë për imigrimin dhe shpreson që “ende mund ta ofrojnë ëndrrën amerikane”. Selena Gomez...
Vaksina e koronavirusit mund të ishte e gatshme këtë vjeshtë, thonë studiuesit e Universitetit të Oksfordit pas gjykimit të madh. Studiuesit e Universitetit...
Shkoni drejt një jete më të lumtur dhe më të shëndetshme me këto strategji qetësuese. Ju mund të lexoni të gjitha këshillat anti-ankth në...
Biznesmeni amerikan Martin Shkreli, i cili në 2018 bëri bujë për shkak të rritjes prej tij shumëfish e çmimit të një ilaçi mjaft...