Festat janë periudha më e bukur e fundvitit! Dhe ndërkohë që i presim, le të mendojmë pak për look-un tonë festiv, veçanërisht flokët! Cosmopolitan na tregon  disa modele flokësh fantastike nga Instagrami i fashionistave për t’ju ardhur në ndihmë me ide. Nga gërshetat klasike te modeli i flokëve me onde dhe karfica, shihni 10 modele flokësh për festa që mund të bëhen sa hap e mbyll sytë!

Gërsheti klasik

Flokët e valëzuar me karfica

- SPONSOR -Smiley face

Flokët gjysmë të kapur

Bishti i flokëve i kapur lart

Flokët e kthyer së jashtmi

Topuzi i çrregullt

Gërsheti kurriz peshku

Flokët e stiluar me perla

Flokët me onde të kapur bisht

Kaçurrelat e kthyera anash

/Cosmopolitan

- SPONSOR -Smiley face