Melania Trump, tashmë zonja  e parë e Amerikës u lind në Jugosllavinë komuniste por tani jeton në një nga shtëpitë më të famshme në botë. Gruaja e tretë e Donald Trump, Melania Knauss, është e vetmja Zonjë e Parë që lindi në një vend komunist.Ajo filloi modelimin e moshës vetëm pesë vjeç.

Ajo vazhdoi studimet e arkitekturës dhe dizajnit në Universitetin e Lubjanës dhe më vonë filloi të udhëtojë për në Milano, ku ajo nënshkroi një agjenci.Ndërsa në Itali, Melania ishte vendosur në rrugën për të takuar bashkëshortin e saj miliarderi.

- SPONSOR -Smiley face

AJO U TRANSFERUA NË NJU JORK NË VITIN 1996 PËR NJË VIZË PUNE DHE NË VITIN 1995, AJO U SHFAQ NË NJË XHIRIM TË STILIT LESBIK ME MODELEN EMMA ERIKSON, NË TË CILËN PARAQITEJ E ZHVESHUR. TRE VJET MË VONË AJO FILLOI TË TAKONTE DONALD TRUMP NË VITIN 1998, PËRPARA SE TË MARTOHEJ ME TË NË VITIN 2005 DHE TË LINDTE DJALIN E TYRE BARRON. 47-VJEÇARJA FLET PESË GJUHË, DUKE PËRFSHIRË: SLLOVENISHT, ANGLISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT DHE SERBISHT. PO TË SHIKOJMË ME VËMENDJE FOTOT E SAJ PËRPARA SE TË BËHEJ ZONJA E PARË, NUK ËSHTË SE VËREJMË NDONJË NDRYSHIM TË MADH PËRSA I PËRKET FIZIKUT EDHE LOOKU-T TË SAJ.

MELANIA GJITHMONË E KURUAR NË DETAJ DHE SHIK NA TREGON FORCËN E SAJ TË BRENDSHME SE SI NJË FEMËR E BUKUR MUND TË ARRIJ MAJAT.

- SPONSOR -Smiley face