Ato janë idhuj për miliona persona në botë dhe janë nga njerëzit më influencues tek të rinjtë. Personazhe si Kim Kardashian, Bella Hadid apo Rihanna kanë miliona fansa dhe tiparet e tyre të fytyrës përfundojnë shpesh herë në klinikat e kirurgjisë plastike pasi duan të kenë tipare si të vip-ave. Ne kemi zgjedhur t’u tregojmë disa nga ndryshimet drastike të fytyrës tek disa personazhe televizivë, disa kanë përdorur edhe kirurgjinë plastike për t’u zbukuruar si Kim Kardashian, Donatella Versace por ka edhe nga ato si Rihanna apo Lady Gaga që thjesht janë rritur dhe kanë ndryshuar me kalimin e viteve.

 

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face