Ëndrra e çdo vajze është të veshë fustanin e bardhë. Por këto 19 nuse mjaft të
bukura mesa duket nuk kanë ëndërruar që në ditën e tyre të madhe të ndihen njësoj
si nuset e tjera. Ato kanë zgjedhur të vishen me të zeza, dhe lumturia në fytyrat e
tyre dallohet lehtësisht. Të qeshura, disa me trëndafila të kuq, ato duket se janë në
qendër të vëmendjes, më shumë se çdo të ishin nëse do të vishnin fustanin e bardhë
tradicional. “Është një ditë e bukur për një martesë jo aq të bardhë”,- ka thënë njëra
nga nuset.

- SPONSOR -Smiley face