Pas 5 vitesh Gaia Trussardi lë rolin e saj si drejtuese kreative e   biznesit familjar. Emëruar drejtore  kreative  në vitin 2013 për burrat, dhe gratë ,duke marrë përsipër nga Umit Benam, designers kishte vendosur me vëllain e saj  Thomas për të rinisur shoqërinë e familjes ”lëkurë” themeluar nga gjyshi i tij në vitin 1911 në Bergamo.
Gaia,  si një fëmijë me vëllanë e saj kishte qenë protagoniste  e shumë fushatave reklamuese, gjithmonë ka trajtuar linjat e reja  Trussardi dhe Trussardi Jeans. Pas vdekjes tragjike të babait të saj  Nikollës në vitin 1999, dhe vëllai i saj  Francesco, në vitin 2003, Beatrice, Thomas dhe Gaia kanë ndjekur  rolet kryesore të kompanisë levriero.Oggi Tomaso Trussardi vazhdon të jetë CEO, Beatrice merret me Fondacionin, ndërsa nëna e saj Maria Luisa mbetet presidente. Gaia, një doktore  e sociologjisë dhe këngëtare në një grup muzikor, ka deklaruar se do t’i rrisi  sfidat e reja  profesionale drejt botës së modës.

- SPONSOR -