Shumica e aromave Guerlain bien në kategoritë e dashurisë. Guerlain është shtëpia  absolute e preferuar e parfumeve dhe normalisht ndodh që gjejmë  veten në frikë nga mjeshtëria e tyre edhe kur rezultatet nuk përputhen gjithmonë me kiminë tonë.

- SPONSOR -Smiley face

Sidoqoftë, Nuit d’Amour thjesht  godet si një përpjekje e pashkaktuar. Ekskluziviteti i saj i jep asaj një aure të misterit dhe megjithëse shënimet nuk e kanë goditur veçanërisht imagjinatën , çmimi i kripur dhe marketingu i aromës të bën kurioz. Megjithatë, ky  parfum, godet me herë të   parë si një version pak më i lëmuar i florave me shije frutash të përzier me piper.

- SPONSOR -Smiley face