Ndonjëherë lodhjen dhe stresin mund ta reduktojë më mirë një film i bukur. Sigurisht kur jeni të mërzitur gjithmonë duhet të shihni filma komedi, pasi të gjithë filmat e tjerë mund të përkeqësojnë gjendjen tuaj emocionale. “Cosmopolitan”, ju prezanton listën me filma që çdo femër duhet të shohi të paktën njëherë në jetë, sidomos në raste mërzitjesh.

- SPONSOR -Smiley face

1. When Harry Met Sally

2. Enough Said

3. Jerry Maguire

4. Love & Basketball

5. Never Been Kissed

6. Pretty Woman

7. My Best Friend’s Wedding

8. There’s Something About Mary

9. Sleepless in Seattle

10. Bridget Jones’s Diary

11. Obvious Child

12. Before Sunrise

13. 10 Things I Hate About You

14. Knocked Up

15. Clueless

16. A Lot Like Love

17. Just Friends

18. Away We Go

19. Along Came Polly

20. You’ve Got Mail

21. Waiting to Exhale

22. The Cutting Edge

23. Overboard

24. Look Who’s Talking

25. The Break-Up

26. Moonstruck

27. Trainwreck

28. Silver Linings Playbook

29. The Wedding Planner

30. How to Lose a Guy in 10 Days

- SPONSOR -Smiley face