Në ditët e sotshme të keni një antivirus të mirë në kompjuterin tuaj është shumë e rendësishmë, por me kaq shumë mundësi që ekzistojnë në treg është e vështirë të zgjedhësh cili produkt është më i miri.

Në listën e mëposhtme do të mund të gjeni 5 antiviruset më të sigurta dhe me shkarkim falas.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face