Image result for the godfather

- SPONSOR -Smiley face

1.THE GODFATHER

Pa dyshim, filmi më i mirë i të gjitha kohërave. Ky filëm perfshin skenat më të mira  në një film.

Filmi i Madh, ka gjithçka që duhet të ketë një film dhe më shumë.

Ky është 100% filmi më i mirë i të gjitha kohërave …

 

2.FORREST GUMP

Asnjëherë nuk  mërzitesh për të parë përsëri dhe përsëri

Një kryevepër e vërtetë. Ky film është një gjë e vërtetë e bukurisë, frymëzuese

dhe madhështore. Shumë prej nesh mund dhe duhet të shohin deri në Forrest Gump.

Ka gjithçka romance, komedi, dhe ishte emocionalisht i suksesshëm. Pika e pyjeve është filmi më i mirë për të gjitha këto arsye.

 

 

3. THE SAWSHANK REDEMPTION  

Filmi fantastik! Aktruar mirë, filmuar mirë. Një filëm që vlen  për tu shikuar pa pushim.

Asnjë dashuri, pa ndjekje makine, pa betejë të madhe, pa pikëpamje të mrekullueshme të vendit, por përrallë më të mirë që do të gjeni ndonjëherë në film, një histori e mrekullueshme me gjëra që do tju bëjnë të dridheni.

 

4.THE DARK KNIGHT

Filmi më i mirë I bazuar në një libër komik i bërë ndonjëherë. Ledger ishte një njeri i çmendur I njohur si Joker. Bale sjell një Batman të mirë dhe Bruce Wayne më të mirë.

 

 

5.The Lord of the Rings: The Return of the King  

Nuk do të vijë  asnjë film më I  madh ndonjëherë I krijuar nga nje regjisore femër

- SPONSOR -Smiley face