Harrojeni! Kostumet nuk janë vetëm për burrat tanimë! Falë “Coco Chanel” dhe “Yves Saint Laurent”, kostumet janë bërë prej kohësh pjesë e veshjeve të  grave moderne dhe këtë vit më shumë se kurrë janë rikthyer fuqishëm në modë! Përveç kohës së madhe që ju kursejnë në zgjedhjen e kombinimit të duhur, kostumet janë dhe një veshje ideale për çdo event. A jeni gati për të parë se cilat stile të kostumeve do të jenë të mëdha këtë sezon që vjen? Ne kemi sjellë 5 më kryesoret që po i përcjellim për t’ju ndihmua herën tjetër që do të dilni për shopping.

Kostumet e shkurtër

Ngjyrat pastel

- SPONSOR -Smiley face

E zeza klasike

Ngjyrat vibrante

Dizajni me vija

/WhoWhatWear

- SPONSOR -Smiley face