Pranvera erdhi dhe një nga gjërat që na “bezdis” sapo çohemi në mëngjes është ideja se çfarë duhet të veshim dhe si të kombinohemi. Ngjyrat janë gjithmonë në modë dhe sa më shumë ngjyra të veshim aq më cool do dukemi (sigurisht jo ta teprojme me ngjyrat), po ashtu dhe ngjyra bezhë është bërë ngjyra simbol e 2019 pasi çdo sezon i këtij viti do ketë në modë këtë ngjyrë. Por cilat janë disa kombinime që duhet ti provoni këtë pranverë? Ndiqni fotot më poshtë për të parë kombinimet dhe për t’u frymëzuar për veshjet tuaja…

- SPONSOR -Smiley face