Më poshtë janë 5 thëniet më të bukura të Marilyn Monroe për të ju frymëzuar edhe ju të shkëlqeni.

Marilyn Monroe:

- SPONSOR -Smiley face

“Buzëqesh, jeta është e bukur dhe në të ka shumë arsye për të buzëqeshur.”

“E papërsosura është e bukur, çmenduria është gjeniale dhe është më mirë të jesh qesharak sesa i mërzitshëm.”

“Po të kisha zbatuar të gjitha rregullat, nuk do të kisha marrë asgjë.”

“Fakti se ju dështuat një herë nuk do të thotë që ju do të dështoni në çdo gjë.”

“Ne të gjithë jemi yje, dhe meritojmë të ndizemi.”

- SPONSOR -Smiley face