Është e vërtetuar se njerëzit më shumë kalojnë kohë në punë se sa duke u argëtuar. Prandaj, kjo është një arsye më shumë që duhet t’ju shtyjë të visheni bukur dhe plot stil. Më të vështirë e kanë femrat që punojnë në zyrë, pasi ato duhet të përshtatin shumë mirë veshjen me ambientit. Por mos u shqetësoni më, “Marie Claire” ju tregon 6 mënyra si të rikombinoni veshjet tuaja që me siguri i keni në gardërobë.

 Mendoni ngjyrat neutrale

- SPONSOR -Smiley face

 Përqafoni ngjyrat kur është ftohtë

 Kombinoni kuadratet me printet e ndryshme

 Lëkura është kryefjala e sezonit

 Luani me kuadratet

Kthehuni tek të preferuarat tuaja

- SPONSOR -Smiley face