Ikona e modës ju mëson si të grimoheni!

482

Ikona e modës, Victoria Beckham publikon shpesh herë në rrjetet sociale video ku tregon
hap pas hapi mënyrat e grimit që ajo vetë përdor. Në të njëjtën kohë, ajo edhe mëson
fansat e saj si të grimohen sipas stilit të Beckham.

Në videon e publikuar së fundmi, ajo zbulon një anë tjetër të saj, një grim të lehtë që e
bën të duket mjaft bukur, pasi në të shumtën e rasteve jemi mësuar të shohim “një
Victoria të egër”, me sy të errët dhe make up të rëndë.

- SPONSOR -Smiley face

Në video, ajo aplikon një maskë për fytyrën, menjëherë sapo është ngritur nga shtrati, më
pas shkon te pasqyra, e heq, fillon të grimohet dhe vazhdon grimin, një video që zgjat më
pak se 3 minuta.

- SPONSOR -Smiley face