Russell Wilson Pens Nderim i ëmbël i ditëlindjes për ‘Queen’ Ciara. Ciara pati  ditëlindjen e saj me një mesazh të përzemërt nga familja e saj të Dielën (25 Tetor).

Russell Wilson ndau disa fotografi familjare në Instagram, së bashku me një shënim të ëmbël për gruan e tij në 35 vjetorin e lindjes.

- SPONSOR -Smiley face

“Mbretëresha ime. Ju jeni gjithçka që një burrë, burrë, mik, baba,i një familje dhe fëmijët tanë mund të kërkojnë ndonjëherë! Ju jeni një  Parajsë. Ju keni ndryshuar jetën time për mirë.Ti je , Mbretëresha ime, jeni nëna më e dashur për 3 bebet tona të bukura. Unë jam mirënjohëse për mënyrën se si ju gjithmonë doni, “shkroi ai. “Jezusi të ka vajosur nga kurora e kokës deri te shpirtrat e këmbëve të tua”, vazhdoi Wilson. “Ju keni ndryshuar brezat me muzikën tuaj, vallëzimin, biznesin dhe ndikimin tuaj si një grua në të gjithë botën.”

Postimi i tij përfundoi me një shënim për atë që ai dhe fëmijët e tyre duan më shumë për të: “Sidoqoftë, përkundër gjithë kësaj … gjëja më e mirë për ju është se si gjithmonë e bëni familjen tonë të qeshë dhe të buzëqeshë nga veshi në vesh. Ne e duam si ti i mbështjell krahët rreth nesh. Të duam përgjithmonë. Babi të do. Gëzuar ditëlindjen Babylove! ”

 

- SPONSOR -Smiley face