Edhe pse kemi kaluar dhe po kalojmë një periudhë të vështirë të pandemisë COVID 19, asgjë nuk duhet të na ndajë nga emocionet dhe ndjenjat e bukura që ofrojnë festat e fundvitit … Një fustan me shkëlqim, një çantë unike dhe një shall elegant nuk duhet t’ju mungojë në Krishtlindje dhe Vitin e Ri. Mulliri.al ju sugjeron të shkoni në faqen e internetit www.malachiteuae.com për tu njohur me disa modele fustanesh, çantash dhe shallesh që janë thjesht unike dhe që do t’ju bëjnë të ndjeheni një nivel tjetër për sa i përket stilit tuaj për të festuar ndryshe… Në fund të fundit, ngjyrat festive, shkëlqimin dhe harmoninë e stilit të krijuara aq bukur nga Malachite UAE  është saktësisht përshkrimi më i mirë i muajit Dhjetor ku askush nuk mund t’i rezistojë një shkëlqimi të kuq, prekjes së mëndafshit, çantave prej guri të punuar me dorë dhe me plot shkëlqim

- SPONSOR -Smiley face

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija)

Dhe, nëse vërtet po kërkoni të ndiheni në qendër të vëmendjes në www.malachiteuae.com ju mund të zgjidhni esenca unike vajore që zgjasin 36 orë në lëkurën tuaj dhe do t’ju bëjnë të ndiheni të veçantë gjatë gjithë kohës.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malachite Perfume And Oils (@malachite_perfume_and_oils)

Zgjidh cilësinë dhe stilin duke festuar në mënyrën më  të bukur  me  Malachite, sepse kjo markë di të ofrojë cilësi dhe stil unik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malachite.Uae (@malachite.uae)

Ne ju sugjerojmë të hidhni një vështrim më të afërt në disa nga fotot që kemi zgjedhur nga  Malachite për t’ju drejtuar përmes zgjedhjes së veshjeve më të mira të festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malachite.Uae (@malachite.uae)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malachite.Uae (@malachite.uae)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija)

Dr.Riselda Sejdiu

 

 

- SPONSOR -Smiley face