Shkollat në zonat urbane janë më të prirura për tu prekur nga ky fenomen, pasi nxënesit janë në kërkim të një statusi me të...
Maska e trupit është aplikimi i një produkti mbi tërë trupin për ti dhënë një efekt terapeutik, si hidratim, remineralizim ose detoksifikim. Ashtu...
Vetullat e holla, me kënd ose jo, janë preferuar nga shumë femra, por vitet u fundit hyri në modë trendi i vetullave të...
Përvec vetive efikase në lidhje me lëkuren e fytyres së njeriut, mjalti është gjithashtu një hidratues shumë funksionl për flokë të dëmtuar dhe të...
Ëndrra e çdo prindi është që fëmija i tij të jetë i ditur, të jetë i pari në shkollë, të respektojë më të mëdhenjtë,...